MOGEN WIJ KLANTEN NAAR UW AUTOBEDRIJF STUREN?
Dan betalen wij ook mee aan onderhoud en APK!


Lees al uw voordelen rustig na


Ik ben geïnteresseerd. Ik wil graag extra klanten!

We komen graag vrijblijvend bij u langs. Vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u om een afspraak in te plannen.


U hoeft nergens op te wachten: u kunt per direct uw klanten doorverwijzen naar de website www.VerzekerJeKia.nl en u profiteert gelijk van alle voordelen!

De voordelen voor uw autobedrijf

De jaarlijkse Service Pas

Uiteraard ziet u klanten graag terugkomen voor onderhoud en reparaties. Helaas, niet iedereen die bij u een auto koopt komt hiervoor terug. Daar hebben wij de oplossing voor! Bij onze Allrisk autoverzekering krijgt uw klant jaarlijks een Service Pas van ons t.w.v. maximaal € 100,-. Dit bedrag kan hij of zij besteden bij uw autobedrijf. Zo stimuleren wij dat de klant bij u terugkomt voor onderhoud, APK, reparaties en schadeherstel. Wat kost u dat? Niets!

t/m 10 jaar garantie

Bij onze Allrisk autoverzekering verlengen wij de garantie voor de klant tot maximaal 10 jaar. Om de garantie te behouden moet de klant ieder jaar tijdig voor het onderhoud naar het autobedrijf van aankoop gaan. En bij aankoop van een Kia occasion moet ook de onderhoudshistorie bekend zijn. Ook voor schade en garantie verwijzen wij de klant naar het bedrijf van aankoop. Dat kan uw autobedrijf zijn!

100% vergoeding arbeidsloon

Klanten die de VerzekerJeKia.nl Allrisk autoverzekering afsluiten, hebben bij reparaties recht op 100% vergoeding van het arbeidsloon en een royale vergoeding voor de te vervangen onderdelen.

Samenwerking

Na iedere autoverkoop wijst u de klant op VerzekerJeKia.nl. Wij nemen de hele leadopvolging over. Iedere verzekerde staat dan garant voor jaarlijkse omzet, omdat hij of zij terugkomt voor onderhoud, APK, (verlengde) garantieclaims en schadeherstel. Klanten die zich rechtstreeks via VerzekerJeKia.nl bij ons aanmelden sturen wij door naar de deelnemende bedrijven in die regio. Dat kan ook uw bedrijf zijn. Deelname is omzetverhoging zonder investering!

Wilt u dat wij klanten naar u toesturen?

Doe mee en bel ons op 010 – 44 77 195 (ma t/m vr van 8:30 - 20:00 uur) of maak een afspraak via de knop hieronder.

Maak een afspraak

U hoeft nergens op te wachten: u kunt per direct starten! Verwijs uw klanten naar de website www.VerzekerJeKia.nl en u profiteert gelijk van alle voordelen!

De voordelen ten opzichte van andere verzekeringsaanbieders

Om VerzekerJeKia.nl aan uw klanten te promoten hoeft u geen verbonden bemiddelaar te worden. Geen contractuele verplichtingen, net zo makkelijk en toch zoveel voordelen!

VerzekerJeKia.nl
Jaarlijkse Service Pas (€30,- tot €100,- incl. btw)
Garantiedekking van 2 tot 10 jaar
Pechhulp Nederland inclusief woonplaats service

Sturing casco schades
Sturing van garantieclaims
Sturing van pechhulp gevallen
Sturing van onderhoudsbeurten en APK
Overig

andere aanbieders

Provisie
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Sturing van casco schades
Niet van toepassing
Niet van toepassing
Niet van toepassing

Ik ben geïnteresseerd. Ik wil graag extra klanten!

Maak een afspraak


U hoeft nergens op te wachten: u kunt per direct uw klanten doorverwijzen naar de website www.VerzekerJeKia.nl
en u profiteert gelijk van alle voordelen!

Partners aan het woord

Klanten aan het woord

Google review gemiddelde waardering

Net 2 weken een “nieuwe” auto van autobedrijf Jo ten Oever voor de deur en dan 2 weken achter elkaar dikke pech door een marter, die de kabels van onze auto wel lust. Dus bellen met Actua Assurantiën B.V. voor de pech onderweg. Het leek wel alsof ze om de hoek stonden te wachten op mijn belletje. De eerste keer binnen 15 minuten geholpen en de tweede keer waren ze er al binnen 5 minuten. Ondanks de pech.....daar wordt je dan toch echt heel blij van:)) Dikke aanrader dus.
Meer reviews
Ik heb bijzonder goed ervaringen met Actua Verzekeringen. Het afgelopen jaar heb ik twee maal schade gehad en die werd, via mijn dealer, Autobedrijf van Roon, bijzonder snel en professioneel afgewerkt. De service van zowel het garagebedrijf en de verzekeringsmaatschappij van TOP!!!
Meer reviews

Wie zijn wij?

VerzekerJeKia.nl is een initiatief van de Actua Groep. Actua is sinds 1986 actief en is uitvinder van verschillende vernieuwende product- en serviceverzekeringen. Met ruim 4,5 miljoen afgesloten verzekeringen zijn wij de marktleider in de elektronicabranche. Voor de automotive branche realiseren wij verschillende vernieuwende verzekeringsproducten en leveren wij maatwerk voor garantie, private lease constructies en (voorraad-) financiering. Door onze vak- en automatiseringskennis regelen wij alles goed en snel.

Actua

Kerngetallen

opgericht in

1986

meer dan

19.000

autoverzekeringen

meer dan

321

auto partners

Via VerzekerJeKia.nl bieden wij autoverzekeringen aan met daarbij inbegrepen, naast alle andere extra’s, tot en met 10 jaar garantie na de eerste tenaamstelling. Wij dragen de risico’s en zorgen dat uw klanten ook klant blijven of klant worden! Wij vergoeden u de materiaal- en arbeidskosten. En als u een klant naar ons doorverwijst, dan weet u zeker dat wij de klant vervolgens ook naar u terugsturen. Zo heeft u de komende jaren gegarandeerd meer inkomsten en marge uit deze klant. Dit is de beste deal voor u, voor ons en zeker voor uw klant!

Wilt u dat wij klanten naar u toesturen?
Doe mee en bel ons op 010 – 44 77 195 of maak een afspraak

Actua kan u voor verschillende automerken autoverzekeringen aanbieden.
Wilt u meer informatie over al onze automotive oplossingen, bel ons op 010 – 44 77 188

Ik ben geïnteresseerd. Ik wil graag extra klanten!

We komen graag vrijblijvend bij u langs. Vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u om een afspraak in te plannen.


U hoeft nergens op te wachten: u kunt per direct uw klanten doorverwijzen naar de website www.VerzekerJeKia.nl
en u profiteert gelijk van alle voordelen!